Els millors pilots d'helicòpters de radiocontrol volen al Furtivos 2024 de Sant Cugat

El Club Aeromodelisme Sant Cugat ha acollit una cita amb campions mundials aquest cap de setmana


  • Comparteix:

Campions mundials, aficionats i amants dels helicòpters de radiocontrol 3D s'han reunit aquest cap de setmana al Club Aeromodelisme Sant Cugat per celebrar amb acrobàcies, accidents i molta festa la nova edició del Furtivos 2024 al camp de vol de Can Graells. Gairebé un centenar d'apassionats dels vols acrobàtics s'han trobat per enlairar els seus aparells i deixar bocabadats als assistents de totes les edats. Els pilots han vingut de països com Alemanya, Suïssa o Mèxic perquè es tracta d'una festa del cel de primer nivell mundial.

La reunió ha deixat moments inoblidables, com un nen de cinc anys pilotant un avió o alguns xocs espectaculars que poden tenir un preu d'uns 1.000 euros en reparacions. Ara bé, els diners no són un problema per aquests enamorats dels vols acrobàtics, que tenen a Sant Cugat un dels principals referents internacionals en aquesta disciplina.

El president del Club Aeromodelisme Sant Cugat, Xavier Torradas, ha celebrat l'assistència i el nivell d'aquesta 'Fórmula 1 de l'aire' i ha assegurat que ha estat "un any espectacular".




Xavier Torradas

Aquest any ha estat espectacular, han vingut més de 80 pilots de França, Itàlia, Alemanya, Anglaterra i Espanya i altres anys ve gent de Canadà i d'altres països. Aquest any tenim una quantitat de pilots de tota Europa impressionant.

Xavier Torradas

Venen pilots de tot el món a participar en aquesta exhibició, pilots de primera línia com si fos la Fórmula 1 de les competicions de cotxes. Estem molt contents perquè la gent sempre queda molt contenta, molt satisfeta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.