Teatre-Auditori, Museu de Sant Cugat i HP refermen la col·laboració fins al 2015


  • Comparteix:

La col·laboració entre el Teatre-Auditori, el Museu de Sant Cugat i la multinacional Hewlett-Packard (HP) s'allarga fins el 2015 en virtut de la renovació del conveni signada aquest dilluns. HP donarà 15.000 euros a l'any a l'equipament escènic i posarà la seva tecnologia al servei de la difusió de les propostes museístiques de la ciutat.

L'acord estableix que la multinacional disposarà de dos abonaments a la programació del Teatre-Auditori per any, és a dir, tindrà a disposició al voltant de 140 entrades pels espectacles que tinguin lloc a l'escenari santcugatenc. HP també tindrà facilitats en l'ús de l'espai per a les seves activitats corporatives. En paral·lel, el logotip de la companyia serà present als cartells de les activitats que organitzi el Museu de Sant Cugat.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat l'encarregada de rubricar el compromís i ha agraït a la multinacional la voluntat d'implicar-se amb el seu entorn i, en aquest cas, en l'àmbit cultural. Conesa també ha posat de relleu el potencial que suposa disposar de la tecnologia d'HP per a la promoció del Museu i del Teatre-Auditori.

Mercè Conesa

Que la ciutat disposi de la tecnologia d'HP per difondre els seus continguts culturals en aporta un important valor afegit.


El director general d'HP a Espanya, Ramon Pastor, ha refermat la voluntat de continuar treballant per a la ciutat, fet que considera una responsabilitat. Per Pastor, HP vol tornar a Sant Cugat allò que la ciutat li ha donat.

Ramon Pastor

Hem crescut gràcies al talent i sinergies que hem pogut captar a la ciutat. Ara ens toca retornar part de tot això.


Les dues parts han assenyalat la voluntat que aquesta relació s'allargui més enllà del 2015, data de venciment de l'actual conveni.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.