Els panettones, les postres estrella per guarnir el dinar de Nadal

  • Comparteix:


Amb l'arribada de Nadal torna a moltes pastisseries de Sant Cugat un dolç d'origen italià que a poc a poc s'ha convertit en unes postres essencials en els dinars i sopars d'aquesta època festiva. Aquest pastisset de brioix, que es pot omplir de xocolata, fruites confitades o passes, és el panettone i en el municipi hi ha un local on aquest dolç és l'especialitat de la casa. La pastisseria Dolç s'ha convertit en un referent en la venda d'aquest dolç gràcies, en gran part, a la mà del xef pastisser Yann Duytsche. El cuiner francès ha dut a la botiga de postres a guanyar el premi al millor panettone artesà de l'Estat espanyol l'any 2016 i 2021 i a millor panettone de xocolata d'Itàlia l'any 2017. Els èxits culinaris de Dolç els ha dut no a només fer encàrrecs per Nadal, sinó a poder oferir aquest pastisset als clients en qualsevol mes de l'any.
  • Notícies

    Entrevista a la regidora de Drets Socials, Gemma Aristoy

  • Notícies

    La Xarxa Monestir Sant Francesc, una dècada teixint vincles al barri

  • Notícies

    Eric Mateu, la millor nota catalana de la selectivitat 2024: 'Un consell als estudiants? Dormiu'

  • Notícies

    Festival Lumínic: un retrat de les ombres del món actual

  • Notícies

    Juanjo Cortés, disposat a ser de nou el candidat de Valldoreix Plural per presidir l'EMD

  • Notícies

    L'Esbart desferma una marea de dansa d'arrel pels carrers de Sant Cugat