Què cuinaran els santcugatencs per festes?

  • Comparteix:


A un dia perquè comencin oficialment les festes, amb la nit de Nadal aquest dimarts, Cugat Mèdia surt al carrer per conèixer els àpats, preferències i recomanacions de la ciutadania. Els canelons, el pollastre i el brou amb la seva carn d'olla continuen sent els reis de les taules de Nadal i Sant Esteve. El peix i el marisc, però, hi ha qui el guarda per Cap d'Any. Un bon tiberi nadalenc ha d'acabar de la manera més dolça i pel que fa als torrons, els sabors tradicionals són els que triomfen.
  • Notícies

    Entrevista a la regidora de Drets Socials, Gemma Aristoy

  • Notícies

    La Xarxa Monestir Sant Francesc, una dècada teixint vincles al barri

  • Notícies

    Eric Mateu, la millor nota catalana de la selectivitat 2024: 'Un consell als estudiants? Dormiu'

  • Notícies

    Festival Lumínic: un retrat de les ombres del món actual

  • Notícies

    Juanjo Cortés, disposat a ser de nou el candidat de Valldoreix Plural per presidir l'EMD

  • Notícies

    L'Esbart desferma una marea de dansa d'arrel pels carrers de Sant Cugat