Clorawfila: l'art de fer xocolata 'bean to bar'

  • Comparteix:


Clorawfila és una pastisseria i bomboneria de Sant Cugat que va obrir portes l’any 2021. Ubicada al carrer de Sant Antoni, 3, l’establiment forma part de l’Associació Espanyola de Xocolata ‘bean to bar’, el que es podria traduir com ‘de la fava a la barra’. Els productes de Clorawfila no només segueixen els preceptes del ‘bean to bar’, sinó que també són ecològics, sense gluten i vegans. Al capdavant de l’obrador hi ha l’Isabell Jadoulle, que va deixar la seva antiga feina per embarcar-se en aquesta aventura tan dolça.
  • Notícies

    Entrevista a la regidora de Drets Socials, Gemma Aristoy

  • Notícies

    La Xarxa Monestir Sant Francesc, una dècada teixint vincles al barri

  • Notícies

    Eric Mateu, la millor nota catalana de la selectivitat 2024: 'Un consell als estudiants? Dormiu'

  • Notícies

    Festival Lumínic: un retrat de les ombres del món actual

  • Notícies

    Juanjo Cortés, disposat a ser de nou el candidat de Valldoreix Plural per presidir l'EMD

  • Notícies

    L'Esbart desferma una marea de dansa d'arrel pels carrers de Sant Cugat