EL COMERÇ DE CASA

Una pastisseria de Sant Cugat, premiada per la seva xocolata

El jurat ha valorat la qualitat del producte i el compromís de l'establiment amb un cacau ètic i sostenible


  • Comparteix:

Entrada de la pastisseria Clorawfila / Foto: Cedida

Entrada de la pastisseria Clorawfila / Foto: Cedida

La xocolateria i pastisseria Clorawfila ha estat reconeguda amb la Medalla d'Or dels International Chocolate Awards, de la regió d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica. El reconeixement s'ha atorgat en la categoria de Xocolata negra d'origen amb ingredients alternatius a la seva xocolata Bean to Bar 72% Tuma (Waslala - Nicaragua). Aquesta variant està elaborada amb sucre de flor de coco en comptes de sucre refinat o de canya. El jurat ha destacat tant la qualitat del producte com el compromís de l'establiment, liderat per la xocolatera Isabelle Jadoulle, amb un cacau ètic i sostenible.

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.