La xocolateria i pastisseria Clorawfila ha estat reconeguda amb la Medalla d'Or dels International Chocolate Awards, de la regió d'Europa, Orient Mitjà i Àfrica. El reconeixement s'ha atorgat en la categoria de Xocolata negra d'origen amb ingredients alternatius a la seva xocolata Bean to Bar 72% Tuma (Waslala - Nicaragua). Aquesta variant està elaborada amb sucre de flor de coco en comptes de sucre refinat o de canya. El jurat ha destacat tant la qualitat del producte com el compromís de l'establiment, liderat per la xocolatera Isabelle Jadoulle, amb un cacau ètic i sostenible.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.