Dopis obre a Les Planes amb una proposta gastronòmica singular: pizzes i donuts

El planenc Jaime Vázquez Duarte ha obert un local únic al barri on combina les seves dues passions: pizzes artesanes i dònuts casolans


  • Comparteix:

Javier Vázquez, creador del Dopis / Foto: Cedida

Javier Vázquez, creador del Dopis / Foto: Cedida

Les Planes compta amb nou espai gastronòmic amb un concepte poc convencional: combinar pizzes artesanes amb donuts casolans fets al dia. Darrere del projecte hi ha en Jaime Vázquez Duarte, un jove veí del barri que ha volgut portar la seva passió per la cuina i l'amor per Les Planes a un projecte de proximitat amb vocació de punt de trobada.

ESCOLTA-HO

"Vaig veure que al barri no hi havia cap lloc per comprar una pizza, i vaig pensar: per què no obrir-ne un jo?", ha explicat en Jaime Vázquez al magazín 'Faves comptades'. La resposta del veïnat no s'ha fet esperar: la inauguració, dimecres de la setmana passada, va ser tot un èxit i, en pocs dies, ja hi ha qui reserva amb antelació per evitar cues.

La carta del Dopis ofereix 13 varietats de pizza, des de les més clàssiques fins a creacions pròpies com la de botifarra i pebrot escalivat, amb productes de proximitat. "La botifarra és la que ven la meva mare a la carnisseria del barri", ha destacat.

Els dònuts, elaborats artesanalment per ell mateix, són l'altra part de l'oferta gastronòmica del local, amb gustos més tradicionals com la vainilla, el sucre i la canyella i d'altres més atrevits, com els de maduixa i llimona. "Cada matí fregeixo els dònuts i preparo les masses per al dia següent", ha explicat.

El Dopis funciona principalment com a local per emportar, tot i que disposa d'una barra amb tres tamborets per als qui vulguin degustar-hi les especialitats in situ. L'horari actual és de dimecres a diumenge, de 9 a 15 h i de 17 a 22 h, tot i que Vázquez s'ha mostrat obert a adaptar-lo segons la demanda del barri.

El projecte, que compta amb el "suport incondicional de la família", vol esdevenir un punt de trobada per als veïns. "M'agradaria que el Dopis fos un lloc on la gent del barri es trobi, es prengui un cafè o una pizza, i se senti com a casa", ha assegurat Vázquez.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.