
Javier Vázquez, creador del Dopis / Foto: Cedida
ESCOLTA-HO
La carta del Dopis ofereix 13 varietats de pizza, des de les més clàssiques fins a creacions pròpies com la de botifarra i pebrot escalivat, amb productes de proximitat. "La botifarra és la que ven la meva mare a la carnisseria del barri", ha destacat.
Els dònuts, elaborats artesanalment per ell mateix, són l'altra part de l'oferta gastronòmica del local, amb gustos més tradicionals com la vainilla, el sucre i la canyella i d'altres més atrevits, com els de maduixa i llimona. "Cada matí fregeixo els dònuts i preparo les masses per al dia següent", ha explicat.
El Dopis funciona principalment com a local per emportar, tot i que disposa d'una barra amb tres tamborets per als qui vulguin degustar-hi les especialitats in situ. L'horari actual és de dimecres a diumenge, de 9 a 15 h i de 17 a 22 h, tot i que Vázquez s'ha mostrat obert a adaptar-lo segons la demanda del barri.
El projecte, que compta amb el "suport incondicional de la família", vol esdevenir un punt de trobada per als veïns. "M'agradaria que el Dopis fos un lloc on la gent del barri es trobi, es prengui un cafè o una pizza, i se senti com a casa", ha assegurat Vázquez.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.