
Les croquetes de L'Obrador de La Temerària / Foto: Marina Bertolín
De pernil i pollastre, de xoriço picant amb brie i mel, d'albergínia amb formatge blau, de carbassó amb parmesà i de pebrot escalibat, romesco i romaní. Aquestes són les varietats de croqueta que es poden comprar a la nova botiga, ja sigui fregides, crues o congelades.
Botiga i obrador
L'Obrador, al costat del CAP Sant Cugat, concretament al carrer de l'Abat Armengol, 18, abasteix de croquetes els seus dos restaurants i funciona com a botiga de menjar per emportar. La clientela també pot endur-se, de dijous a dissabte, canelons, mandonguilles, salsa brava i pastís de formatge. A més, la cooperativa vol distribuir els productes a altres negocis locals com fa, de moment, a dues de les botigues de la Carnisseria Sagarra.El cost de la croqueta casolana
El fet d'elaborar les croquetes artesanalment, treu molt temps a la plantilla dels dos restaurants. "Només tenim tres hores per preparar un servei i, si en destinem dues a boleiar croquetes, no ens podem dedicar a altres coses, com a mantenir millor la neteja o a fer plats nous de temporada", relata la Marina.Marina Bertolín
Les croquetes es fan a mà, una a una. Necessitàvem deslliurar-nos d'aquesta tasca per poder-nos dedicar a altres coses.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.