Negoci 100% familiar
El 1925 naixia la Carnisseria Corral al Mercat Pere Sant amb dues parades, una pròpiament de carn, i una altra especialitzada en tripes. Amb el pas dels anys es va unificar amb una sola parada. La carn s'anava a cercar a Osca i després aquests xais es deixaven en un corral abans d'anar a l'escorxador. Situat al carrer de Can Mates, escoles de Sant Cugat feien sortides per veure els xais i es veien situacions com la de la canalla pujada als xais, segons explica Àgueda Pareja, propietària de la Carnisseria Corral juntament amb el seu fill, Toni Corral, quarta generació familiar.
Lloc on es guardaven els xais / Foto: Cedida
Tracte proper
El negoci ha anat passant de generació en generació sense perdre l'essència: "Mai enganyis a la clientela i pensa com si aquell producte que t'emportes fos per a tu", argumenta Àgueda Pareja. Tenim una clientela que també ha anat passant de generació en generació. "El tracte proper mai s'ha de perdre, confiança en el producte", aquest és el nostre eslògan centenari.
Carnisseria Corral, Nit de Nadal de 1954 / Foto: Cedida
Àgueda Pareja
La confiança que tens amb els clients és com si fossin família.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.